inter miami drakt messi barn «Dette må imidlertid oppnås gjennom teamarbeid og besluttsomhet,» la han til. «Du har åpenbart angripere å score, forsvarere å forsvare, midtbanespillere å bygge opp, keepere å redde, men på slutten av dagen har du et lag.

«Hele teamet må jobbe. Alle kan gnist, men som et lag har vi en bedre sjanse enn om vi trekker frem individuelle prestasjoner.

«Selvfølgelig har vi individer som ham som kan gjøre en forskjell, vi vil at han skal gjøre det, men alt kommer gjennom teamarbeid.»

Flames har vært en av overraskelsespakkene i Nations Cup så langt, etter å ha gått videre gjennom gruppespillet mens slike som Marokko og Ghana har falt ved det første hinderet.

I tillegg til seier over Zimbabwe, klarte de å holde Senegal 0-0 i sitt siste gruppespill, og tok fire poeng for å komme videre etter å ha tapt mot Guinea i åpningen.

Likevel finner de seg outsidere mot Marokko i kvartalene, haaland trøye uten at Atlas Lions tar syv poeng fra gruppespillene sine mot Ghana (seier), Komorene (seier) og Gabon (uavgjort).