haaland drakt barn Den tidligere Lazio-mannen Hernan Crespo tror at Serie A-stjernen er klar for sitt neste steg etter å ha sett ham lyse opp ligasesongen i Italia.

«Milinkovic-Savic er en stor spiller. Jeg synes han er virkelig flott,» sa Crespo til Goal. «Han er en spiller som spiller overalt. Han er veldig fysisk. Hvis han gikk til Premier League neste sesong, ville han vært fantastisk. Han spiller veldig bra som fysisk midtbanespiller.

«Han kommer i boksen på en enkel måte. Jeg tror han er klar til å spille for enhver klubb. Jeg snakker ikke om penger, men han er veldig sterk.»

Dette var hans første introduksjon til internasjonal turneringsfotball, og han vil vokse. Han ble med rette identifisert av Oscar Ramirez sin side som mannen som måtte systematisk foruleres.

Gnisten er der med Milinkovic-Savic, men han er fortsatt en grov fotballshop diamant med en tendens til å bli tatt i besittelse. Disse egenskapene har ikke stoppet Paul Pogba fra å nå toppen, og «SMS» vil sikkert snart følge ham til en klubb i toppen av verdensfotballen.