Archive for oktober, 2024

haaland drakt barn Chadwick sa om Wales-landskampen, som har

0

haaland drakt barn Chadwick sa om Wales-landskampen, som har vært begrenset til bare fire toppturer denne sesongen: «Det var flott å se Dan James ha en så positiv innvirkning.

«Det er første gang vi har sett ham starte på flere uker, og igjen viste Ole sin taktiske bevissthet ved å bringe ham inn til en kamp som passet stilen hans ned til en tee.

«Når United brøt Leeds første press, var det mye plass for spillere med fart til å kjøre fremover for å ta laget inn i den siste tredjedelen og avsløre Leeds» backlinje for å skape sjanser.

«James har gjort dette ved flere anledninger med stor effekt, og når det er plass til ham, er det ikke mange raskere spillere når de reiser med ballen.

«I ettertid var det gule kortet en veldig dårlig avgjørelse fra fotballshop dommeren, det er ikke lett å holde seg på beina etter en underarm mot ansiktet!

haaland fotballdrakt barn Og selv om Ndombele ikke ville nevne

0

haaland fotballdrakt barn Og selv om Ndombele ikke ville nevne sitt foretrukne reisemål, ville han gjerne bli med på Mauricio Pochettinos side etter reisen til Champions League-finalen.

«Ja, det er sant at Tottenham er et flott lag, det er en stor klubb,» sa han til Telefoot da han ble spurt om interessen fra London-drakten.

«De endte på fjerde plass i sin liga, de er finalister i Champions League, det er fortsatt en stor klubb som alle andre. Hvilken spiller ville ikke vært interessert i en stor klubb?»

Ndombele sa tidligere denne måneden at han ennå ikke har tatt en beslutning om fremtiden sin, og antydet at han er åpen for å tilbringe et år til i Lyon.

«Som jeg sa til agentene mine og klubben, er jeg ikke løst ennå, jeg har ikke tatt noen avgjørelse,» sa han. «Selvfølgelig kunne jeg se meg selv bli med Lyon, klubben vil være i Champions League.

«Men jeg har ikke stilt spørsmålet om å bli eller ikke, haaland drakt norge og jeg har ikke snakket med det nye personalet.»

inter miami drakt messi barn «Dette må imidlertid oppnås gjennom

0

inter miami drakt messi barn «Dette må imidlertid oppnås gjennom teamarbeid og besluttsomhet,» la han til. «Du har åpenbart angripere å score, forsvarere å forsvare, midtbanespillere å bygge opp, keepere å redde, men på slutten av dagen har du et lag.

«Hele teamet må jobbe. Alle kan gnist, men som et lag har vi en bedre sjanse enn om vi trekker frem individuelle prestasjoner.

«Selvfølgelig har vi individer som ham som kan gjøre en forskjell, vi vil at han skal gjøre det, men alt kommer gjennom teamarbeid.»

Flames har vært en av overraskelsespakkene i Nations Cup så langt, etter å ha gått videre gjennom gruppespillet mens slike som Marokko og Ghana har falt ved det første hinderet.

I tillegg til seier over Zimbabwe, klarte de å holde Senegal 0-0 i sitt siste gruppespill, og tok fire poeng for å komme videre etter å ha tapt mot Guinea i åpningen.

Likevel finner de seg outsidere mot Marokko i kvartalene, haaland trøye uten at Atlas Lions tar syv poeng fra gruppespillene sine mot Ghana (seier), Komorene (seier) og Gabon (uavgjort).

liverpool drakt med trykk «De vil alltid være en liten klubb sammenlignet

0

liverpool drakt med trykk «De vil alltid være en liten klubb sammenlignet med sine naboer Manchester United og sammenlignet med Liverpool, med de to sistnevnte som har flere tiår med suksess som har tillatt dem å bli sportsgiganter på verdensscenen.

«Liverpool Football Club er et av de største navnene i sporten vår med en fanbase som strekker seg til alle verdenshjørner, og selv om det er en hyllest til en strålende historie, er det også et hinder for ambisjoner.

«I City håper de å vinne ligaen og setter sine egne standarder høyt i et forsøk på å nå målene sine. Liverpool har å gjøre med så mye mer, og mens du kan prøve å ignorere det som skjer rundt deg, kommer det til slutt ut til alle.

«Barn i Kina ser på Liverpool-kamper til enhver tid og biter negler. liverpool drakt Barer i Amerika er stappfulle av fans i røde skjorter som ser kamper tidlig om morgenen, og midt i all denne hypen går City stille i gang med arbeidet sitt uten at noen legger for mye merke til dem.»

Go to Top