haaland fotballdrakt barn I første omgang, da Boris Singh skapte muligheten som Rahul Kannoly slo stolpen fra, startet trekket med Namit og Jeakson. Midtstopperen ruvet over en colombianer og headet den mot Jeakson. Midtbanespilleren koblet til Boris og viste strålende kontroll for å holde ballen. Hans siste pasning for Boris tillot høyrebacken å bevege seg i rommet og sende en høy ball for Rahul.

Etter introduksjonen av Nongdamba Naorem ble Minerva FC-angripende midtbanespiller umiddelbart sendt igjennom på mål i det som var hans første involvering i kampen. Aniket Jadhav mottok ballen på venstre side og la på sin side opp for Naorem. Det tidligere DSK-produktet skjøt dessverre rett på KevinMier, den colombianske depotmannen.

Det mange ville ha savnet i flyttingen er det faktum haaland drakt norge at flyttingen ble initiert av Jeakson. Chandigarh Football Academy (CFA)-produktet vant ballen på midtbanen og oppdaget Aniket i verdensrommet for umiddelbart å finne den Kolhapur-fødte angriperen.